NOGOMET

Još možemo stići Želju...

Avaz Sport

1.4.2018

Četiri vezana remija za minus četiri 

Bod na Pecari u derbiju protiv Širokog Brijega (1:1) definitivno se ne može karakterizirati kiksom, ali ipak je činjenica da je Zrinjski epilogom trećeg kola Lige za prvaka napravio korak unatrag u borbi za titulu.

Željezničar je, naime, prvi put ove sezone otišao na plus četiri, no jasno da Pod Bijelim brijegom niti ne pomišljaju na predaju. Uostalom, prošle sezone su četiri boda minusa uspjeli anulirati u završna tri kola, a ove sezone ih moraju odigrati još sedam.

- Nismo zadovoljni rezultatom. Iako je s druge strane bio težak protivnik, željeli smo pobjedu s kojom bi zadržali korak za Željezničarom. Većim dijelom utakmice smo kontrolirali igru, ali ipak nismo uspjeli doći do pogotka koji bi nam donio pobjedu, izjavio je bek Zrinjskog Slobodan Jakovljević.

Zrinjski je i dalje bez poraza u nastavku sezone, ali je sa četiri vezana remija ipak prosuo veliki broj bodova.

- Ima se još puno za igrati, ali jasno je da opet moramo početi pobjeđivati ako se želimo vratiti na vrh. Željezničar je u prednosti, ali još uvijek ga možemo prestići, dodao je Jakovljević.

Blaž Slišković iskoristio je pravo žalbe na utakmicu suspenzije zbog izjava koje je dao nakon remija protiv Borca (1:1), ali na Pecari ipak nije mogao sjediti na klupi. Naime, Apelacijska komisija tek će zasjedati i odlučivati o njegovoj žalbi, iako bi možda bilo logičnije da je Sliškoviću u subotu bilo dozvoljeno voditi momčad, a da utakmica suspenzije stupi na snagu tek ako njegova žalba bude odbijena.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.