MUNDIJAL 2018

Kalinić poslao poruku svim saigračima, odgovorila su mu samo dvojica

Index.hr

20.6.2018

 - Želim vam sreću - kratko je napisao Nikola Kalinić saigračima nakon što je napustio kamp hrvatske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu. 

Kalinić je otišao iz Rusije nakon sukoba s selektorom Zlatkom Dalićem. Dva puta odbio je ući u igru, preskočio je i trening pa mu je Dalić poručio da više ne računa na njega.

Odgovor u WhatsApp grupi svih reprezentativaca dobio je samo od dvojice igrača, a među njima nisu kapiteni Luka Modrić i Vedran Ćorluka, doznaju hrvatski mediji od reprezentativaca u kampu u Rusiji.

Navodno su Modrić i Ćorluka prvi saznali za Dalićevu odluku da će poslati kući nezadovoljnog igrača i podržali ga u tome.

Prema istom izvoru Kalinić uopće nije slavio pobjedu protiv Nigerije u prvom kolu Svjetskog prvenstva već je sam otišao u svlačionicu, a sa selektorom nije ni razgovarao iako je Dalić očekivao da mu se napadač Milana požali na svoj status.

Nakon Kalinićevog odlaska na konferencijama za novinare govorili su Milan Badelj, Šime Vrsaljko i Mateo Kovačić, a svi su jasno poručili što misle o njegovom potezu izjavama da se ego mora ostaviti po strani, a momčad ispred svega.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.