FRANCUSKA

Vanda Nara: Mauro neće ni da me pogleda ako ne odigra dobro, a kamoli da pomisli na one stvari

Ne znam šta da kažem, možda bi trebalo da proba to prije utakmice, ali Mauro je veliki profesionalac i pred mečeve ne radi ništa od tih stvari

Mauro i Vanda. Arhiv

Avaz.ba

4.4.2020

Vanda Nara ima sreće što je njen dragi Mauro Ikardi (Icardi), ujedno i poslovni partner, izabrao Pari Sen Žermen poslije milanskog Intera.  Zašto? Atraktivna Argentinka tokom intervjua za rimsku "Republiku" pohvalila je supruga da je surovi profesionalac rekavši da vođenje ljubavi u danima pred utakmicu ne dolazi u obzir kod Maura Ikardija, a hoće li biti poslije, zavisi od rezultata.

Srećom, PSG nema pravu konkurenciju u Francuskoj i, po pravilu, dobiva rivale bez problema.

- Ne znam šta da kažem, možda bi trebalo da proba to prije utakmice, ali Mauro je veliki profesionalac i pred mečeve ne radi ništa od tih stvari. Samo poslije, i to ako odigra dobro - rekla je atraktivna 27-godišnjakinja.

Vanda Nara i Mauro, inače, imaju dvije kćerkice.

- Ako ne odigra dobro, neće čak ni da me pogleda - otkrila je i demantirala da je varala bivšeg supruga Maksija Lopeza sa sadašnjim mužem.

Ostavila je, kako kaže, Lopeza i vratila se u Argentinu. 

- Tek sam tada počela ovo sa Maurom. Imala sam troje djece i nije bilo lako vratiti se u Argentinu i krenuti sve ispočetka. Pronaći nekoga kao što je Mauro, koji je bio mlad tada, bila je veoma važna stvar u mom životu. Bio je to lak izbor, jer je on već volio moju djecu - prisjetila se Vanda početka romanse s čovjekom kojem je u međuvremenu postala i poslovni partner. 

Naime, tokom Ikardijeve posljednje sezone u Interu, ispunjene intrigama, sukobima i bojkotom, par je odlučio da se zahvali njegovom tadašnjem menadžeru. Od tada Vanda vodi brigu o njegovim poslovima i zastupa ga u pregovorima, prenosi "Mondo".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.