ENGLESKA

Zvijezda Mančester sitija izazvala veliki skandal: Prekršio karantin sa prostitutkama

Voker: Želim se javno izviniti zbog ovoga što sam napravio. Arhiv

Avaz.ba

5.4.2020

Zvijezda engleske reprezentacije i Mančester sitija Kajl Voker (Kyle Walker) napravio je veliki skandal nakon što je prekršio pravila karantina. Spomenuti je unajmio dvije prostitutke i napravio veliki parti u svom stanu. Medijima u Engleskoj nije dugo trebalo da dođu do svih informacija i toga šta se događalo u kući poznatog nogometaša, a u svemu je pomogla i jedna od dama na tulumu, koja je jedva dočekala da sve iznese u javnost.

- Radim za jednu agenciju u Mančesteru, a u jednom trenutku me nazvao šef i rekao da klijent visokog profila traži društvo. Na adresi na koju sam otišla, bila je još jedna djevojka, a dočekao nas je i prijatelj vlasnika stana, za kojeg nisam odmah znala ko je. Ipak, imam fotografije - istaknula je 21-godišnja Luis Meknamara (Louise McNamara).

Zabava je trajala skoro tri sata, a skoro je sigurno kako će klub kazniti Vokera za ovakvo ponašanje. Nogometaš se nakon svega ispričao javnosti, ali teško da će ga to spasiti.

- Želim se javno izviniti zbog ovoga što sam napravio. Znam da sam profesionalni nogometaš i da imam veliku odgovornost. Ispričavam se i obitelji, prijateljima, klubu i javnosti što sam ih iznevjerio. Postoje heroji koji rade razliku u društvu u ovom trenutku. Podržavam njihovu žrtvu i rad kojim spašavaju živote. Moji postupci su bili suprotnost - rekao je Voker, prenosi SN. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.