LOKOMOTIVA PLOVDIV

Zbog prelijepe doktorice igrači kasne na treninge

Da mi je neko ranije pričao da će mi srce tući za jedan fudbalski tim ne bih mu vjerovala, rekla je doktorica Lokomotive iz Plovdiva Lilija Stefanova

Lilija Stefanova. Društvene mreže

Avaz Sport

28.8.2020

Doktorica Lokomotive iz Plovdiva Lilija Stefanova skrenula je pažnju javnosti svojim fizičkim izgledom. Fudbaleri bugarskog predstavnika u kvalifikacijama za Ligu Evrope su tako pored taktičke pripreme pred sinoćnju utakmicu protiv crnogorske Iskre iz Danilovgrada dobili i savjete atraktivne plavuše.

Prema njenim riječima, kada je počinjala karijeru nije vjerovala da bi mogla da posao pronađe u fudbalu, ali se vremenom navikla i sada uživa.

– Da mi je neko ranije pričao da će mi srce tući za jedan fudbalski tim ne bih mu vjerovala. Ali danas ono bije za moje šampione, napisala je zgodna plavuša na društvenim mrežama.

Zbog izgleda doktorke bugarskog kluba, njihove pristalice na društvenim mrežama ostavljaju šaljive komentare, da je red ispred njene kancelarije kilometrima dug, a u svoj zemlji ima titulu jedne od najljepših sportskih radnica. Navodno, zbog nje i njenih pregleda igrači ponekad kasne na preglede. 



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.