ZENICA

Cimirot: Očekuju nas dvije teške utakmice, ali ćemo dati svoj maksimum

Najavio duele s Italijom i Poljskom i izrazio zadovoljstvo što je ponovo na okupu sa saigračima iz reprezentacije nakon dugo vremena

Gojko Cimirot. N/FSBiH

Piše: Avaz Sport

1.9.2020

Reprezentativci Bosne i Hercegovine okupili su se jučer u Zenici pred utakmice Lige nacija koje naša reprezentacija igra protiv Italije i Poljske.

Gojko Cimirot je najavio duel s Italijom i izrazio zadovoljstvo što je ponovo na okupu sa saigračima iz reprezentacije nakon dugo vremena.

- Drago mi je što se ponovo vidim sa saigračima iz reprezentacije. Jučer smo odradili lakši trening, danas smo svi na okupu i krenut ćemo s ozbiljnijim radom - rekao je Cimirot.

Bh. reprezentativac se osvrnuo na kvalitet selekcija Italije i Poljske koje su naredni protivnici naše reprezentacije u okviru takmičenja UEFA Liga nacija.

- Radi se o dvije kvalitetne reprezentacije, mislim da će nam dobro doći zbog perioda koji slijedi. Trebamo se dobro spremiti i dati svoj maksimum kako bi ostvarili što bolji rezultat - dodao je Cimirot.

Meč sa Italijom na rasporedu je u petak u Firenci s početkom u 20 sati i 45 minuta, a izabranici Dušana Bajevića će u istom terminu u ponedjeljak u Zenici ugostiti reprezentaciju Poljske.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.