PODGORICA

Bh. kadetkinje se revanširale Crnogorkama

Poslužile su nam ove utakmice da dobijemo neke nove informacije o ekipi, rekao je selektor Ilija Lucić

Gol za pobjedu postignut je u 83. minuti. NSBiH

Piše: G. Š.

16.12.2020

U-17 reprezentativke Bosne i Hercegovine danas su u drugom prijateljskom meču odigranom u Podgorici savladale (3:2) vršnjakinje iz Crne Gore. Naš tim je na poluvremenu imao prednost od 2:0, a pogađale su Maja Jelčić u 14. i Helena Dabić u 32. minuti. Domaći tim u nastavku izjednačuje rezultat preko Anđele Tošković u 54. i Anastasije Bulić devet minuta kasnije', a konačan rezultat svojim drugim golom postavlja Jelčić u 83. minuti. 


Poslužile su nam ove utakmice da dobijemo neke nove informacije o ekipi, rekao je selektor Ilija Lucić te dodao:


- Godina je bila čudna i ove igračice su prvi put izašle iz naše države da odigraju ove mečeve. Dali smo priliku svim pozvanim reprezentativkama da pokažu šta znaju. Evidentno je bilo da je protivnik u boljoj fizičkoj kondiciji od nas. Danas smo pobijedili, a i u prvom meču smo imali prednost što je pokazatelj da dobro igramo dok imamo snage. Nadam se da će se u skorije vrijeme i situacija sa koronom popraviti kako bismo mogli ponovo neometano da radimo i spremamo ekipu. 

Naš tim danas je nastupio u sastavu: Imam Dumanjić, Jelena Pavlinović, Marija Ana Milinković, Maja Jelčić, Tamara Blagojević (46. Janica Filipović, 89. Lana Radulović), Lamija Duvnjak (89. Đurđica Živković), Helena Dabić (64. Ana Buhač), Kristina Tekić (46. Helena Jovanović, 64. Valentina Fedena), Glorija Slišković, Anja Gačić, Zorana Bokan (46. Lamija Oštraković, 89. Anđela Timarac). Selektor: Ilija Lucić. 


U prvom meču odigranom prije dva dana Crna Gora je slavila rezultatom 3:2. ..

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.