TEŠKE OPTUŽBE

Luka Milivojević završio reprezentativnu karijeru: Vidio sam mnoge stvari koje su radili, mešetarenja, menadžerisanja...

Luka Milivojević. Arhiva

G. Š. / Večernje novosti

6.3.2021

Veznjak Kristal Palasa Luka Milivojević javno je kritikovao Fudbalski savez Srbije, što ne radi prvi put.

- Želim ovom prilikom javno da se zahvalim novoizabranom selektoru (Dragan Stojković Piksi - op. a.) i da mu poželim sreću i uspjeh u daljem radu i što mi je vjerovatno nesvjesno pomogao da donesem odluku o kojoj sam već duže razmišljao, a to je da se definitivno oprostim od dresa reprezentacije Srbije, sa svojih 29 godina, rekao je Milivojević u razgovoru za "Večernje novosti" i dodao: 

- Ljudima u Savezu na čelu sa predsjednikom želim da kažem da su uspjeli u tome (na čemu su radili još prije Svjetskog prvenstva) da me otjeraju iz reprezentacije. Sebi zamjeram što se odavno nisam povukao, iako sam vidio mnoge stvari koje su radili: mešetarenja, menadžerisanja, sklanjanja igrača pred Svjetsko prvenstvo, smjenjivanje selektora, smjenjivanje kapitena, podmetanje izjava određenim igračima i pomoćnim trenerima. Za te stvari sam rekao i saigračima i javnosti i njima i predsjedniku u Londonu lično, ali sam ostajao zarad saigrača i ekipe i vjerovao da će biti bolje. Neka im je na čast šta su radili. Želim reprezentaciji Srbije mnogo sreće i uspjeha u budućnosti, poručio je Milivojević.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.