OLD TRAFORD

Junajted imenovao sportskog i tehničkog direktora

Iako sada postoji trojac koji će brinuti o sportskim pitanjima i transferima, kako prenose britanski mediji Solskjer će kao menadžer imati neku vrstu veta pri donošenju odluka o pojačanjima

Nekadašnjeg igrača Junajteda Solskjer je vratio u klub u januaru. Sky Sport

G. Š. / Sky Sports

10.3.2021

Mančester junajted danas je objavio da je Daren Flečer (Darren Fletcher) imenovan za tehničkog direktora slavnog kluba. Nekadašnjeg igrača Junajteda Ole Gunar Solskjer (Gunnar Solskjar) vratio je u klub u januaru, kako bi pojačao njegov stručni štab, a sada je Flečer dobio novu ulogu. Junajted je još u decembru 2018. godine kada je sa Old Traforda otišao Žoze Murinjo (Jose Murinho) kao jedan od prioriteta istakao postavljanje direktora fudbala, pa su nove funkcije dobili i Džon Murtog (John Murtaugh) koji je u klubu još od 2013. godine i Met Džadž. 

Murtog je direktor fudbala, a Džadž direktor za fudbalske pregovore.

Iako sada postoji trojac koji će brinuti o sportskim pitanjima i transferima, kako prenose britanski mediji Solskjer će kao menadžer imati neku vrstu veta pri donošenju odluka o pojačanjima.

- Mislim da idemo u pravom smjeru i radujem se nastavku sarednje sa Oleom i njegovim timom. Sada je tu i Džon koji će biti od velike pomoći pri dovođenju mladih igrača i daljem razvoju sportske strane kluba - rekao je Flečer.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.