KVALIFIKACIJE ZA SP

Lončar: Nadam se da ćemo imati sreće i da možemo iznenaditi svjetskog prvaka

Imali smo dovoljno vremena između utakmica sa Finskom i Kostarikom da se pripremimo za težak meč koji nas očekuje protiv selekcije Francuske, rekao je veznjak "Zmajeva"

Stjepan Lončar. NSBiH

Piše: G. Šumar

29.3.2021

Naš državni fudbalski tim će u srijedu (20.45 sati) će na Grbavici protiv Francuske odigrati drugu kvalifikacionu utakmicu za Mundija 2022.

- Imali smo dovoljno vremena između utakmica sa Finskom i Kostarikom da se pripremimo za težak meč koji nas očekuje protiv selekcije Francuske, rekao je veznjak "Zmajeva" Stjepan Lončar, te dodao: 

- Siguran sam da će svako ko istrči na teren u srijedu dati sve od sebe da na najbolji način odgovori na zahtjeve koji su pred nama. Najvažnije je da se pridržavamo uputa stručnog štaba i da budemo čvrsti i agresivni. Da odigramo jaku utakmicu i pokušamo da ostvarimo rezultat koji bi razveselio sve naše navijače.

Francuska je opasna u svim linijama tima. 

- Odbrana, vezni red, napad, sve im je na visokom nivou. Igramo protiv svjetskih prvaka i tu se nema šta izgubiti. Bacat ćemo se na glavu ako treba, pokazati sve što znamo i nadam se da ćemo imati sreće i da ih možemo iznenaditi. Vjerujemo u nas i učinit ćemo sve kako bismo napravili pozitivan rezultat protiv velike reprezentacije, zaključio je Lončar.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.