REAL MADRID

Florentino Perez izvrijeđao i Figa i Gutija: Njih dvojica su najgori u Realu, sramotan je...

Figo je taj koji je svlačionicu okrenuo naglavačke. Ku**in sin. Isti kao Raul, rekao je predsjednik Reala

Florentino Perez. Arhiva

G. Š. / El Confidencial

16.7.2021

Španski list "El Confidencial" nastavio je sa objavljivanjem snimljenih razgovora Florentina Pereza (Peres), u kojima prvi čovjek Reala blati nekadašnje asove madridskog kluba. Prvo je objavio jedan razgovor u kojem Perez legende Reala Ikera Kasiljasa (Casillas) i Raula Gonsalesa (Gonzalez Blanco) naziva varlicama, potom i transkript u kojem govori da su Kristijano Ronaldo (Cristiano) i Žoze Murinjo (Jose Mourinho) razmaženi tipovi koji ne vide realnost.

Danas je španski list objavio snimke razgovora u kojima se čuje šta Perez misli o Luisu Figu i Gutiju (Jose María Gutierrez Hernandez).

- Figo je taj koji je svlačionicu okrenuo naglavačke. Ku**in sin. Isti kao Raul. Njih dvojica su najgori u Realu, napao je Perez Figa u razgovoru iz 2006. godine.

A o Gutiju je govorio 2012. godine.

- On je magarac. Ponaša se poput jarca. Čudak. Sam je sebi najveći neprijatelj. On je idealan za Radio Kadenu Ser ako želi da angažuje retarda. Moron. Sramotan je, niko ga se neće sjećati zbog svih utakmica koje smo zbog njega izgubili, kazao je Perez.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.