LIGA EVROPE

Kluž večeras gostuje u Beogradu: Crvena zvezda se ne razlikuje mnogo od Jang Bojsa

Na našu žalost da smo tražili odlaganje meča protiv Farula vjerovatno ga ne bismo dobili. Tako se radi u Rumuniji, kao da nije bitan nacionalni koeficijent, poručio je Kamora

Kamora: Zvezda ima ozbiljan tehnički kvalitet. Arhiva

Piše: G. Šumar

17.8.2021

Gori u Crvenoj zvezdi, ali i gori i Klužu našeg Matea Sušić. Ima rumunski šampion maksimalan učinak u domaćem prvenstvu, ali daleko od toga da je na pravom kursu. Jang Bojs je bio prejak za ekipu iz Transilvanije, prije toga se Kluž ozbiljno mučio sa banjalučkim Borcem i predstavnikom Gibraltara.

Za visoke ambicije Kluža presudan meč je na Marakani, o čemu je za rumunske medije pričao portugalski lijevi bek Mario Kamora (Camora). Riječ je o vrlo iskusnom igraču koji već deset godina brani boje Kluža. Kapiten je i igrač čija riječ ima težinu, pa tako nije propustio priliku da uputi kritiku ka nacionalnom Savezu

- Na našu žalost da smo tražili odlaganje meča protiv Farula vjerovatno ga ne bismo dobili. Tako se radi u Rumuniji, kao da nije bitan nacionalni koeficijent, poručio je Kamora.

On je potom pričao o Zvezdinim kvalitetima.

- Crvena zvezda se ne razlikuje mnogo od Jang Bojsa. Možda samo u pogledu brzine. Ali u pogledu kvaliteta igrača nema nikakve razlike. Imaju ozbiljan tehnički kvalitet. Morat ćemo da odigramo dobru utakmicu. Oni će da igraju pod velikim pritiskom. Ali mi smo spremni. Ovo nam je posljednja šansa da igramo Ligu Evrope. Moramo da budemo pozitivni, jer nas čekaju dvije teške utakmice. Nije važno što ćemo odlučujući meč igrati u Klužu. Više ne važi pravilo gola u gostima, dodao je Kamora.

Kladionica Mozzart na pobjedu Zvezde daje kvotu 1.85. Odigraj online i pogledaj sve kvote na Mozzart Bet siteu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.