FK ŽELJEZNIČAR

“Gospodin u humanoj misiji”: U nedjelju svi putevi ponovo vode na Grbavicu

Prihod od ulaznica, kao i prihod od sponzora događaja bit će uplaćen fond za liječenja građana i građanki Bosne i Hercegovine Udruženja Pomozi.ba, saopćeno je iz FK Željezničar.

Ovaj humanitarno-sportski događaj povodom obilježavanja 100 godina FK Željezničar, bit će održan u nedjelju, 10. oktobra, na stadionu Grbavica u Sarajevu. FK Željezničar

Piše: G. Š.

8.10.2021

Fudbaleri Željezničara pozvali su navijače, ljubitelje sporta, ali i sve građane BiH da kupe ulaznice za humanitarni susret između 11 prvotimaca i 100 dječaka sarajevskih škola. 

- Prihod od ulaznica, kao i prihod od sponzora događaja bit će uplaćen fond za liječenja građana i građanki Bosne i Hercegovine Udruženja Pomozi.ba, saopćeno je iz FK Željezničar.

Inače, u srijedu je počela prodaja ulaznica za humanitarni spektakl na Grbavici “Gospodin u humanoj misiji” u Shopu FK Željezničar.

- Prodaja se vrši radnim danima od 12 do 17 sati, u subotu od 9.30 do 14.30 sati i u nedjelju od 15 sati, a u prostorijama Udruženja Pomozi.ba na Čengić Vili, ulica Dr. Fetaha Bećirbegovića br. 8, od 9 do 17 sati. Ovaj humanitarno-sportski događaj povodom obilježavanja 100 godina FK Željezničar, bit će održan u nedjelju, 10. oktobra, na stadionu Grbavica u Sarajevu... Cijena ulaznica je 5 KM, a kupovina je i dalje moguća na web portalu www.kupikartu.ba... Pozivamo i druge kompanije da podrže ovaj projekat - ističu na Grbavici.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.