SVI NA GRBAVICU

Počela prodaja ulaznica za „Remake derbija između Željezničara i Sarajeva iz 1996. godine“

Karte se mogu kupiti po cijeni od 5 KM, a sav prihod od prodaje ide u Fond „Sportisti za život“ kojeg su u saradnji sa udruženjem Pomozi.ba osnovali Edin Džeko i Mirza Teletović

Svi fudbalski putevi 8. juna vode na Grbavicu. Arhiva

Piše: G. Š.

1.6.2022

Ulaznice za „Remake derbija između Željezničara i Sarajeva iz 1996. godine“ koji će biti odigran na stadionu Grbavica 8. juna od danas su u prodaji! Karte se mogu kupiti po cijeni od 5 KM, a sav prihod od prodaje ide u Fond „Sportisti za život“ kojeg su u saradnji sa udruženjem Pomozi.ba osnovali Edin Džeko i Mirza Teletović (iz ovog Fonda već je utrošeno više od 100.000 KM za potrebe liječenja oboljelih bh. građana).

- Još jednom pozivamo sve zainteresovane da svojim prisustvom na utakmici pomognu liječenje naših građana, ali i uživaju u potezima starih majstora, koji još imaju magije u svojim nogama. Muharemović, Biščević, Pehlivanović, Gušo, Žerić, sa jedne strane, te Gogalić, Ferhatović, Granov, Uščuplić, Hošić, Dedić i ostali sa druge strane, obećavaju napetu i neizvjesnu utakmicu u kojoj su svi oni, koji istrče na teren, ali i svi oni koji se pojave na tribinama, već pobjednici, saopćeno je iz Pomozi.ba.

Ulaznice možete kupiti u prostorijama Udruženja Pomozi.ba i fan šopovima FK Željezničar i FK Sarajevo. Gledaoci koji dolaze iz inostranstva ulaznice mogu kupiti putem Paypala - [email protected] sa naznakom „Remake derbi“. Fond za liječenja možete podržati i pozivom na broj telefona 17021 kojim donirate 2 KM!

Ponosni sponzor “Rimejka vječitog derbija” je Dnevni avaz.

Ponosni sponzor “Rimejka vječitog derbija” je Dnevni avaz. Avaz

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.