KOŠEVO

Čataković zvanično predstavljen: U proteklom periodu postojala je želja za povratkom u Sarajevo

Novi napadač Fudbalskog kluba Sarajevo danas je obavio ljekarske preglede i potpisao ugovor, a već sutra se priključuje prvom timu na pripremama u Antaliji

Čataković: Novo pojačanje. FK Sarajevo

I. Ć.

4.2.2022

Fudbalski klub Sarajevo je potvrdilo potpisivanje dvoipogodišnjeg ugovora s napadačem, Hamzom Čatakovićem.

- Velika mi je čast i zadovoljstvo predstaviti našim navijačima povratak našeg akademca Hamze Čatakovića u FK Sarajevo. S njim dobijamo još jednu kvalitetnu opciju u napadu, koja će unaprijediti naš tim. 

- On je ljevak koji može pokriti više pozicija i pružiti našoj ekipi više mogućnosti. Ne samo da se uklapa u željeni napadački stil igre, nego njegove kvalitete mogu biti presudne u ostvarivanju naših sportskih ciljeva - istakao je Ivan Kepčija, savjetnik Kluba.

- U proteklom periodu postojala je želja za povratkom u Sarajevo. Drago mi je što je sada uspjelo. Sretan sam što sam ponovo tu. Želim dati svoj doprinos u uspješnim rezultatima kluba u narednim godinama i jedva čekam da istrčim pred koševsku publiku.

- Kada sam debitirao prije nekoliko godina kao junior kluba, nevjerojatan je bio osjećaj, kojeg uvijek nosim sa sobom - poručio je Čataković.

Novi napadač Fudbalskog kluba Sarajevo danas je obavio ljekarske preglede i potpisao ugovor, a već sutra se priključuje prvom timu na pripremama u Antaliji.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.