PREMIJER LIGA BIH

Balajić: Siguran sam da ćemo se zadovoljni vratiti iz Bijeljine

Trener Posušja pred gostovanje Radniku

Balajić i Barišić. FENA

A. V. / Fena

25.2.2022

Odradili smo kvalitetne pripreme i potpuno spremni dočekujemo nastavak prvenstva, izjavio je trener Posušja Stipe Balajić u najavi utakmice 20. kola nogometne Premijer lige BiH između Radnika i Posušja.

- Velikih problema s povredama na pripremama nismo imali, osim Miletića koji je već od ranije odsutan zbog povrede. U ovoj utakmici očekujemo kao i u svakoj da prikažemo dobru igru, kao što smo to prikazivali kroz cijele pripreme, da pokažemo da možemo igrati protiv svake momčadi. Najava je da će vrijeme biti nešto lošije i da bi zbog toga teren mogao biti lošiji, ali mi ćemo nešto malo promijeniti svoj način igre i ja sam siguran da će momci znati odgovoriti zadatku i da ćemo se zadovoljni vratiti iz Bijeljine - kazao je Balajić na konferenciji za novinare.

Kapiten Posušja Josip Barišić najavio je da će njegova momčad u Bijeljini ići po pobjedu.

- Nama je svaka utakmica na neki način finale. Svi znamo i svjesni smo što nam ova utakmica znači, jer je protivnik direktni konkurent u borbi za ostanak. Idemo s namjerom da budemo na kraju neporaženi, ali imamo želju osvojiti tri boda, iako ni s jednim osvojenim bodom ne bismo bili nezadovoljni. Očekuje nas jako teška utakmica i težak teren, ali mi smo motivirani - kazao je Barišić.

Utakmica između Radnika i Posušja igra se na Gradskom stadionu u Bijeljini u nedjelju s početkom u 13 sati.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.