LIGA PRVAKA

Džeko i Inter traže čudo na Enfildu

Liverpul brani dva gola prednosti i nadomak je plasmana u četvrtfinale

Džeko: Najavljen od prve minute. AGENCIJE

A. V.

8.3.2022

Večeras ćemo saznati dva učesnika četvrtfinala Lige prvaka.

Nadomak mjestu među osam najboljih je Liverpul, koji je u prvoj utakmici na Đuzepe Meaci savladao Inter našeg Edina Džeke (35) s 0:2.

Tim Jirgena Klopa (Jurgen Klopp) i večeras će biti izraziti favorit, a kvota na njegovu pobjedu prema Mozzart Betu je 1.65.

Unatoč teškoj poziciji, Simone Inzagi (Inzaghi) večeras vidi šansu za svoj tim.

- Rezultat ima utjecaj na nas, odigrali smo odličnu utakmicu i rezultat je bio surov prema nama. Sutra nas očekuje još jedna teška utakmica, ali imamo veliku motivaciju. Bitno je postići gol u prvom dijelu, ali znamo da nas očekuje jako teška utakmica. Pripremili smo meč u tri dana, momci su koncentrisani i znamo da igramo protiv najbolje ekipe u Evropi uz Bajern Minhen i Mančester siti. Bilo je super igrati prvi meč u Milanu, a sutra će biti jako teško - istakao je trener Intera.

Inter će večeras biti kompletan, dok je Edin Džeko najavljen od prve minute. Bh. reprezentativni kapiten u dosadašnjoj karijeri igrao je 13 puta protiv "Redsa" i postigao pet golova.

U drugom susretu Bajern Minhen će na Alijanc Areni ugostiti Salzburg, s kojim je u prvoj utakmici iznenađujuće odigrao 1:1.

Bavarci su apsolutni favoriti za pobjedu i plasman dalje, a Mozzart Bet na njihov trijumf nudi koeficijent 1.25.

Ostalu ponudu kladionice Mozzart Bet pogledajte ovdje.

Oba susreta igraju se od 21 sat.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.