ERADIVIZIJA

Tvente veliki favorit kladionica protiv Sparte

Sastav iz Enšedea uzda se u jak domaći teren, gdje je ove sezone samo jednom poražen ove sezone

Tvente je ove sezone prilično visoko plasiran i nastavlja borbu za ulaznicu za Ligu konferencije. AFP

Piše: G. Š.

22.4.2022

Raznovrstan fudbalski program ovog petka stavio je bukmejkere Mozzarta na slatku muku. Na rasporedu su interesantna takmičenja, a odsteri su i ovog puta spremili velika iznenađenja. Pred vama su danas najjači koeficijenti na svijetu na utakmicu nizozemske Eredivizije, koji mogu da vam asistiraju da pogodite najveću kvotu i budete jedan od 122 sretnika koji će sa Mozzartom da putuju na Mundijal 2022. i gledaju meč Srbija - Brazil.

Tvente je ove sezone prilično visoko plasiran i nastavlja borbu za ulaznicu za Ligu konferencije. Sakupio je 58 bodova i zauzima četvrto mjesto. Sastav iz Enšedea uzda se u jak domaći teren, gdje je ove sezone samo jednom poražen ove sezone, što je najbolji učinak u Erediviziji. Ne tako davno Tvente je na svom terenu propustio da pobijedi PSV poslije tri gola prednosti (3:3). 

Sparta je u grčevitoj borbi za opstanak, stacionirana je na 16. mjestu sa 25 bodova. Nedostaje joj samo jedan da dođe do sigurne zone, a tim iz Roterdama je u prethodnih pet mečeva ostvario samo jednu pobjedu, i to prije četiri dana kada je uspio da savlada snažni Vitese u gostima sa 1:0.

Kladionica Mozzart na pobjedu domaćina daje kvotu 1.60. Pogledaj sve kvote na Mozzart Bet siteu i odigraj online.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.