PRIJATELJSKA UTAKMICA

Kodro pred duel sa TSC-om: Nadam se da ćemo brzo postati tim

TSC-e je mnogo bolji protivnik od Iskre (prvi kontrolni meč 7:1 - op.a.), liga je također bolja

Kodro: Danas će biti drugačije, kao i susret sa Celjem. FK Sarajevo

Piše: G. Š.

29.6.2022

Mustafa Kodro, asistent Feđe Dudića na klupi kluba s Koševa, najavio je današnji prijateljsku utakmici protiv srbijanskog TSC-a (18 sati).

- TSC-e je mnogo bolji protivnik od Iskre (prvi kontrolni meč 7:1 - op.a.), liga je također bolja, rekao je Kodro i dodao:

- TSC želi da igra fudbal, tako da je to jedna dobra provjera za nas. Rade visoki presing, dobro će nam doći taktička priprema i nadam se dati rezultate. Mi smo tu novi, trebaju igrači da se naviknu na naš stil. Koristimo svaki dan i svaku priliku da sa njima radimo. Taj taktički dio mnogo pomaže da se igrači adaptiraju što bolje na utakmicu. Danas će biti drugačije, kao i susret sa Celjem. Dat ćemo 60 minuta jednoj ekipi, druga ekipa će igrati protiv Celja, također, 60 minuta kako bismo dobili tim koji će igrati u 1. kolu prvenstva. Ekipa je dosta promijenjena, ali brzo - i na terenu, a i van njega, dobro djeluju. Ovaj dio van terena puno utječe na ono što se događa na terenu. Nadam se da ćemo brzo postati tim, zaključio je Kodro. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.