TUZLA CITY

Mladen Veselinović za "Avaz": Sve što smo ispravno radili protiv Sarajeva, protiv Želje nismo

Bilo je dosta lijepih trenutaka na Grbavici, osim posljednji šest mjeseci kada se desila pandemija, prisjetio se igrač Tuzlaka

Veselinović realan nakon poraza na Grbavici. FK TUZLA CITY

Piše: M. K.

14.8.2022

Fudbaleri Željezničara u 5. kolu Premijer lige BiH na Grbavici su savladali sastav Tuzla Cityja s ubjedljivih 4:2, nedugo nakon što je tuzlanski tim pregazio Sarajevo u Zenici s 1:5!

Ofanzivac Tuzlaka Mladen Veselinović bio je jedan od onih koji su ublažili poraz gostiju koji su gubili 4:0. On je postigao posljednji gol na meču za 4:2. 

Nekadašnji fudbaler Željezničara, koji je na Grbavici proveo tri godine, u razgovoru za portal "Avaza" osvrnuo se na poraz od Želje, te se prisjetio svog perioda u redovima "Plavih".

-  Svaka utakmica je drugačija od prethodne, svaka utakmica donosi nešto novo. Generalno znali smo da će utakmica biti teška, nismo dobro ušli u nju, sve ono što smo dobro radili protiv Sarajeva, protiv Želje nismo. Nema puno vremena za tugovanje, ide naredna utakmica. Treba izvući pouku iz poraza i primijeniti na sljedećim utakmicama, smatra naš sagovornik.

Prisjetio se Veselinović, koji, naravno, nije slavio pogodak, lijepih stvari koje je doživio kao igrač Željezničara.

- Bilo je dosta lijepih trenutaka, osim posljednjih šest mjeseci kada se desila pandemija. Tada je sve krenulo na gore. Istina je da nas je korona unazadila, cijeli FK Željeznićar, jer te sezone smo se borili za titulu, rekao je Veselinović.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.