MENADŽER ČELSIJA

Pokrenut postupak protiv Tuhela zbog komentarisanja suđenja

Tuhel se javno složio sa stavom navijača da bi "možda bilo najbolje da Tejlor ne sudi više njegovom timu"

Tomas Tuhel komentarisao suđenje. AGENCIJE

S. S.

22.8.2022

Tomas Tuhel i Antonio Konte kažnjeni su zbog svađe na meču Čelsija i Totenhema. Tuhel je dobio meč suspenzije i morat će da plati 35.000 funti, dok je Konte kažnjen samo novčano - 15.000 funti. 

Oba menadžera imaju pravo na žalbu pa tako Tuhel nije morao kaznu da odradi protiv Lidsa prošlog vikenda. Međutim, Tuhel se sada suočava sa još jednom kaznom jer ga je Fudbalska asocijacija optužila za nedolično ponašanje.

"Nedolično ponašanje"

Fudbalska asocijacija (FA) optužila je menadžera Čelsija za nedolično ponašanje zbog komentara o sudiji Entoniju Tejloru nakon utakmice Čelsija i Totenhema.

Tuhel se javno složio sa stavom navijača da bi "možda bilo najbolje da Tejlor ne sudi više njegovom timu" te dodao i da ovako ne misle samo navijači te da Tejlor nije donosio sporne odluke na štetu Čelsija samo na ovom meču nego i ranije u više navrata te da su njegovi igrači uvijek zabrinuti kada je on određen za glavnog sudiju meča.

"Nisam osporio njegov integritet"

- Želim da bude jasno, nisam osporio njegov integritet - zaključio je nakon svega Tuhel.

Međutim, FA se ne slaže sa njim pa je protiv Tuhela pokrenut postupak. Menadžer Čelsija ima rok do četvrtka da odgovori.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.