KLADIONICA

Mogu li "Šumari" danas iznenaditi "Pijetlove"

Prošle sezone Notingem Forest je uspio da izbori povratak u Premijer ligu prvi put od 1999. godine

Hari Kejn slavi pogodak sa saigračima. Mozzart

Piše: G. Š.

28.8.2022

Nedjelja je dan za nove fudbalske izazove... Najkvalitetniji fudbal na Starom kontinentu se lagano i sigurno vratio na male ekrane, a program je sve sadržajniji i kvalitetniji. Bukmejkeri Mozzarta su to iskoristili i spremili tri promo kvote za utakmice iz Engleske, Italija i Nizozemske. Najjači koeficijenti spremni su na dvojke na Totenhem u sudaru sa Notingem Forestom, potom na slavlje Atalanta protiv Verone (ovaj meč, kao i sve iz Serije A, možete da gledate u direktnom prijenosu na sajtu mozzartbet.com, uz besplatnu registraciju), kao i na trijumf PSV-a u dvoboju sa Ekscelziorom.

Notingem Forest - Totenhem

Prošle sezone Notingem Forest je uspio da izbori povratak u Premijer ligu prvi put od 1999. godine. "Šumari" su se preko plej-ofa domogli najjačeg ranga i velike finansijske nagrade, koju su uložili u jačanje tima. Za tri kola aktuelnog prvenstva Notingem je osvojio četiri boda, i trenutno zauzima 12. mjesto. 

Totenhem može da bude zadovoljan razvojem događaja na startu nove kampanje. Počeo je briljantnom pobjedom nad Sautemptonom (4:1), poslije čega su Spursi remizirali na gostovanju Čelziju (2:2). U posljednjoj utakmici "Pijetlovi" su se na svom terenu obračunali sa Vulverhemptonom i slavili minimalnim rezultatom (1:0).

Kladionica Mozzart na pobjedu domaćina daje kvotu 6.25. Pogledajte sve ostale kvote na Mozzart Bet siteu i odigrajte online.

Verona - Atalanta

Verona je veoma loše počela sezonu u Seriji A. U prvom kolu izabranici Gabrijelea Čofija ugostili su Napoli i potpuno podbacili. Na pet napuljskih lopti u mreži odgovorili su sa samo dvije. I u drugom kolu odlazak na meč sa Bolonjom završen je neuspješno, jer Verona nije mogla da iskoristi brojčanu većinu i igrala je neriješeno - 1:1, zbog čega je na 16. mjestu na tabeli. 

Atalanta je svoj prvi meč u novoj kampanji odigrala više nego ubjedljivo. Tim Đampjera Gasperinija u Đenovi nije ostavio šansu Sampdoriji (2:0), a u drugom kolu Boginja je kod kuće bila blizu pobjede nad Milanom. Ipak, u drugom poluvremenu "Rosoneri" su odskočili i neriješen rezultat 1:1 u cjelini može da se smatra prihvatljivim skorom, što je omogućilo Atalanti da bude osma na listi.

Ekscelzior - PSV

Ekscelzior je prešao dug put da bi se vratio u Erediviziju. Na putu do nizozemske elite crveno-crni su morali da izbace Rodu, Herakles i Den Hag u plej-ofu. Suprotno svim prognozama sjajno su startovali, savladavši u prvom kolu Kambur (2:0), a potom i Vitese (3:1) i tako se poslije dva kola našli na četvrtom mjestu na tabeli. 

PSV se tradicionalno, uz Ajaks, smatra jednim od glavnih kandidata za titulu prvaka, a ovaj status u prva dva kola ekipa Ruda van Nistelroja je u potpunosti opravdala. Prvo, crveno-bijeli nisu ostavili šansu Emenu (4:1), a onda su savladali Go Ahed sa 5:2 i popeli se na treće mjesto. 

Istovremeno, veliko razočaranje za PSV bio je neuspjeh u kvalifikacijama za Ligu šampiona, kada su u dvomeču bili lošiji od Rendžersa.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.