LIGA KUP

Ten Hag “miješa karte": Može li se Junajted osvetiti Aston Vili za nedavni poraz

Prije pet dana su ovi rivali odigrali meč Premijer lige. Slavila je Aston Vila sa 3:1 u Birmingemu protiv favorizovanog Junajteda

Domaćin će imati motiv da se revanšira za taj poraz. Twitter

Piše: G. Š.

10.11.2022

Mundijal u Kataru samo što nije počeo, pa se nacionalni šampionati bliže pauzi. Bukmejkeri Mozzarta za danas su spremili tri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svijetu. U pitanju su kečevi na Mančester junajted protiv Aston Vile u Liga kupu Engleske, Valensiju protiv Betisa u Primeri i Dinamo Kijev protiv Aleksandrije u šampionatu Ukrajine.

Mančester junajted - Aston Vila

Prije pet dana su ovi rivali odigrali meč Premijer lige. Slavila je Aston Vila sa 3:1 u Birmingemu protiv favorizovanog Junajteda. Sada tim Unaja Emerija gostuje na Old Trafordu (21 sat). Domaćin će imati motiv da se revanšira za taj poraz. Očekuje se da Ten Hag “promiješa” karte, da u Liga kupu, trećem po važnosti takmičenju u Engeskoj, šansu pruži i igračima koji su dosad manje igrali. 

Francuz Antoni Marsijal se oporavio od povrede i mogao bi da zaigra danas na Teatru snova, dok je i dalje van stroja stoper Rafael Varan. Vila dolazi u Mančester bez Leandera Dendonkera, Jana Bednareka, Filipa Kutinja i Dijega Karlosa.

Kladionica Mozzart na pobjedu domaćina daje kvotu 1.80. Pogledajte sve ostale kvote na Mozzart Bet siteu i odigrajte online.

Valensija - Betis

"Slijepi miševi" su tek na 12. mjestu u Primeri. Valensija je pet mečeva bez pobjede u Primeri, pa je Đenaro Gatuzo u problemu pred dolazak Betisa, tima iz Sevilje koji se bori za Ligu šampiona.

Ekipa s Mestalje je bez trijumfa na svom stadionu na posljednje tri utakmica, od toga ima dva poraza u nizu. Zeleno-bijeli su bez poraza na posljednje tri meča na gostovanjima. Betis je dobio prošle sezone oba puta Valensiju, na svom terenu sa 4:1, a u gostima sa 3:0.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.