VIDEO POSTAO VIRALAN

Ronaldov crtež je hit: Nacrtao je Pepea koji je začuđeno gledao, dok je on "umirao" od smijeha

Portugalci su morali crtati svoje saigrače, a Ronaldo je dobio zadatak da nacrta igrača s kojim je najduže dijelio svlačionicu

Pepe i Ronaldo: Od 2007. saigrači u reprezentaciji. Screenshot

E. Ć.

24.11.2022

U fudbalskoj reprezentaciji Portugala vlada sjajna atmosfera uoči prve utakmice na Svjetskom prvenstvu u Kataru, koju Kristijano Ronaldo (Cristiano) i društvo igraju sutra protiv Gane (17:00).

Igrači Portugala su iskoristili slobodno vrijeme za opuštanje, a na društvenim mrežama se pojavio snimak zanimljivog zadatka koji su imali "evropski Brazilci", kako zovu Portugalce.

Naime, morali su nacrtati svoje saigrače, a najviše pažnje izazvao je crtež Ronalda koji je za zadatak imao da nacrta Pepea, igrača kojeg najbolje poznaje od svih reprezentativaca Portugala. Od 2007. godine su saigrači u reprezentaciji, a osam godina su dijelili i svlačionicu Real Madrida.

Ronaldo je nacrtao Pepea, koji je začuđeno gledao u crtež, dok je Kristijano "umirao" od smijeha. Video je postao viralan.

@espnfc #Ronaldo drew Pepe 😂👨‍🎨 (via @Portugal) #cristianoronaldo #portugal #worldcup #qatar #soccer #football ♬ This is heaven - Nightshade
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.