REPREZENTATIVAC HRVATSKE

Dejan Lovren gostuje kod neonaciste Bujaneca, koji je prostitutku plaćao kokainom

Lovren je u centru pažnje posljednjih dana, zbog svađanja s novinarima, do uzvikivanja "Za dom spremni"

Lovren: Bujanec ga najavio u "nikad do sada viđenom izdanju". Kristina Stedul Fabac i Vjeran Zganec Rogulja / Pixsell

E. Ć.

23.12.2022

Fudbalski reprezentativac Hrvatske Dejan Lovren večeras će gostovati u emisiji "Bujica" kod Velimira Bujaneca, neonaciste osuđenog jer je prostitutku plaćao kokainom, javlja Index.hr.

U zadnjoj Bujici 2022. godine, prije blagdanske stanke, čast nam je ugostiti hrvatskog nogometnog reprezentativca, Dejana Lovrena - napisao je Bujanec, te dodao kako će gledatelji moći Lovrena gledati "kakvog još nisu imali prilike vidjeti pred kamerama".


Bujanec: Neonacista koji će ugostiti Lovrena. Index.hr

Inače, Lovren je u centru pažnje posljednjih dana. Prvo se u miks zoni u Kataru nakon utakmice s Marokom posvađao sa hrvatskim novinarom, nazivajući ga "smradom", a onda je na dočeku reprezentacije pjevao Thompsonove pjesme.


Što se Bujaneca tiče, on je na Facebooku posljednjih dana optuživao voditeljicu Ivu Šulentić što je uzela Lovrenu mikrofon iz ruku i prekinula ga u pjevanju Thompsonove pjesme. Zbog toga su voditeljicu napadali na društvenim mrežama, čak su joj i prijetili.


Inače, Lovren je zajedno sa Brozovićem nakon dočeka u Zagrebu otišao u kafić fudbalera Intera "Epic Brozo" u Velikoj Gorici gdje su slavili uz Thompsonove pjesme, a u jednom trenutku vikali su "Za dom spremni".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.