PRIJELAZNI ROK

Mančester siti spreman ponuditi svoju zvijezdu za potpis Rafaela Leaa

On je igrač na najvećem nivou,svaki igrač ima svoju cijenu mi smo finansijski uredu ako dođe ponuda vidjet ćemo sta ćemo uraditi, ali igrači koji se ne mogu prodati više ne postoje , rekao je izvršni direktor Maldini

Džek Griliš. twitter

B. L.

28.12.2022

Džek Griliš (Jack Grealish) nije pronašao svoju formu u Mančester stiju (Manchester) od prelaza iz Aston Vile u transferu vrijednom 100 miliona funti, u 56 utakmica upisao je samo sedam pogodaka i četri asistencije, a ove sezone u 17 mečeva ima jedan postignut pogodak. 

Milan je u nezgodnoj poziciji jer Griliš prima godišnje oko 17 miliona eura, ali tu je i razlika u godinama i igrama u budućnosti.

Priča se da bi Gvardiola (Guardiola) bio spreman pustiti zvijezdu Engleske za potpis Portugalca Rafaela Leaoa kojem je ostalo jos 18. mjeseci ugovora.



Rafael Leao. twitter

Leao je privukao pažnju svojim dobrim igrama zadnjih godina, a ove sezone u 20 odigranih mečeva strijelac je bio sedam puta i asistirao devet. 

Dobrim igrama Portugalca Milan prinuđen na prodaju ako dođe prava ponuda, a ugovor mu ističe tek u 2024.godini. Kako piše Calciomercatoweb, Siti je spreman ponuditi rekordno pojačanje kako bi se dogovor završio.

- On je igrač na najvećem nivou,svaki igrač ima svoju cijenu mi smo finansijski uredu ako dođe ponuda vidjet ćemo sta ćemo uraditi, ali igrači koji se ne mogu prodati više ne postoje - rekao je izvršni direktor Milana Paulo Maldini.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.