NA PREDSTAVLJANJU

Pokazao kakva je ljudina: Ronaldo potezom oduševio Saudijce

Među 25.000 navijača, koliko je kapacitet Al Nasrovog stadiona, bila je i jedna djevojčica koju je Ronaldo primijetio na tribini, pa joj je odlučio pokloniti potpisanu loptu

Ronaldo: Obradovao djevojčicu. Twitter

E. Ć.

3.1.2023

Veliki broj navijača danas je stigao na Mrsol Park na spektakularni doček jednog od najboljih fudbalera svih vremena Kristijana Ronalda (Cristiano). 

Među 25.000 navijača, koliko je kapacitet Al Nasrovog stadiona, bila je i jedna djevojčica koju je Ronaldo primijetio na tribini, pa joj je odlučio pokloniti potpisanu loptu. 


Ronaldo je izašao na stadion, pozdravio navijače i održao kratki govor, a onda je u publiku ispucao nekoliko potpisanih lopti. U jednom trenutku je vidio djevojčicu na tribinama, pa je otrčao i predao joj loptu.

Portugalac je sjajno dočekan u Saudijskoj Arabiji, na čemu se zahvalio.


Podsjetimo, Ronaldo je potpisao najbogatiji ugovor u historiji fudbala, prema kojem će zarađivati 200 miliona eura godišnje.

- Igrao sam za najvažnije klubove u Evropi. Imao sam mnogo prilika u Evropi, mnogi klubovi iz Brazila, Australije, Sjedinjenih Američkih Država i čak Portugala, ali sam dao svoju riječ Al Nasru - poručio je Ronaldo i naveo kako je ovo novi izazov za njega.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.