LEGENDA KLUBA

Ništa od odlaska: Kejn i Totenhem krajem januara počinju pregovore oko novog ugovora

Ako pregovori prođu kako treba ostat će u klubu do 2024. godine.

Heri Kejn je za Totenhem odigrao 414 utakmica, zabio je 265 golova. Twitter

B. Ligata

23.1.2023

Nakon vijesti koje su izašle sinoć da Antonio Konteu (Conte) neće biti produžen ugovor od strane uprave Totenhema, navijači su doživjeli još jedan šok.

Vijest koja se vrtila je kako Heri Kejn (Harry Kane) ne želi produžiti ugovor sa Spursima i da mu je ova sezona zadnja. Uznemireni navijači Totenhema su odmah otišli na društvene mreže ekipe i oglasili se povodom ove situacije.

- Totenhem od finala Lige prvaka nema plan, otpustili su Poketina (Pochettino), dovodili menadžere kojima treba novac, ništa nisu uradili, promjena trenera svaku godinu i da još stvar bude gora žele da puste najboljeg igrača kojeg smo ikada vidjela da igra za ovaj klub. Ovo je van svake pameti. Enik i Livi (Levy) odlazite – rekao je jedan navijač na twitteru.


Kako prenosi Dejvid Ornstajn (David Ornstein) danas se stvar mijenja. Zapravo je Kejn željan da potpiše novi ugovor sa Spursima, napisao je kako će pregovori krenuti krajem januara, ako pregovori prođu kako treba ostat će u klubu do 2024. godine. Napadačeva želja je da ostane u Totenhemu i uspije ovoj ekipi osvojiti trofej.

Heri Kejn je za Totenhem odigrao 414 utakmica, zabio je 265 golova, a trebaju mu još tri pogotka da uđe u historiju kluba i obori rekord legendarnog Džimija Grivsa (Jimmy Greaves).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.