BIVŠI "ZMAJ"

Kako je Lulić govorio: Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor, jedeš kolače...

Porodica, pokloni..., onda idu utakmice i tu si mrtav, rekao je Lulić Handanoviću uoči utakmice Lacija i Intera 2019. godine

Lulić: Objasnio neke stvari. Screenshot

E. Ć.

21.6.2023

Fudbaleri Bosne i Hercegovine razočarali su naciju i priredili sramotu, izgubivši od Luksemburga na domaćem terenu rezultatom 2:0.

Nezadovoljni navijači su izviždali fudbalere i stručni štab, a sa tribina su tražili odlazak selektora Faruka Hadžibegića i predsjednika Fudbalskog saveza Vice Zeljkovića.


Nakon blamaže u Zenici, prisjetili smo se Senada Lulića i njegovog razgovora sa Samirom Handanovićem pred meč Lacija i Intera 2019. godine.

Nekadašnji "Zmaj" i proslavljeni fudbaler italijanskog velikana je objasnio kako izgleda okupljanje reprezentacije BiH.

- Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor. Jedeš kolače, porodica, pokloni..., onda idu utakmice i tu si mrtav - rekao je Lulić Handanoviću, što su snimile kamere uoči utakmice.

Lulić je bio kritikovan zbog svega rečenog, ali su navijači s vremenom uvidjeli da je on otkrio neke stvari koje im nisu bile poznate.

@bsmtdrvc Lulić davno objasnio 😧 #fyp #foryou #fy #bosna #reprezentacijabih #balkan ♬ original sound - bsmtdrvc

Inače, Lulić je za reprezentaciju Bosne i Hercegovine odigrao 61 utakmicu i dao je četiri gola. Bio je član zlatne generacije koja je igrala na Mundijalu u Brazilu 2014. godine. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.