"POBJEDA SPORTA"

Fudbalerke Crvene zvezde posjetile Vijećnicu, danas utakmica sa SFK 2000 Sarajevo

Sarajevo nije samo mjesto utakmica, već i iskrenog prijateljstva i sportskog duha koji nas sve povezuje, poručili su iz SFK 2000

Tokom posjete Vijećnici - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+1
E. Ć.

8.8.2023

Ekipa SFK 2000 Sarajevo danas je sa svojim gošćama, fudbalerkama Crvene zvezde posjetila sarajevsku Vijećnicu.

Iz SFK 2000 su poručili da je Sarajevo grad dobrih ljudi, raznolikosti, multietičnosti, prijateljstva i tolerancije, te grad sporta i regionalna prijestolnica u koji svi rado dolaze.

- Hvala neizmjerno sportskoj legendi, kapitenu i dogradonačelniku Samiru Avdiću te Upravi grada Sarajeva na toploj dobrodošlici.

Dok se danas okupljamo u Vijećnici, uskoro ćemo se susresti i na zelenom terenu. Sarajevo nije samo mjesto utakmica, već i iskrenog prijateljstva i sportskog duha koji nas sve povezuje. 

S nestrpljenjem i uzbuđenjem očekujemo susret na terenu, gdje će slaviti uspješniji i spretniji. No, današnja posjeta znamenitostima grada je pobjeda sporta - poručili su iz SFK 2000 Sarajevo.

Fudbalerke SFK 2000 Sarajevo će danas odmjeriti snage sa Crvenom zvezdom u prijateljskom meču u okviru priprema za Ligu prvaka. Susret se igra od 17 sati na terenu Trening centra FK Sarajevo.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.