SELEKTOR SRBIJE

Piksi o porazu Srbije: Mađarski golman bi mogao kupiti loto

Fudbalska reprezentacija Srbije poražena je na gostovanju kod Mađarske rezultatom 2:1

Dragan Stojković Piksi. AP

N. H.

15.10.2023

Fudbalska reprezentacija Srbije poražena je sinoć na gostovanju kod Mađarske rezultatom 2:1.

Selektor Dragan Stojković Piksi nije bio nezadovoljan igrom svoje reprezentacije i smatrao je da su "Orlovi" zaslužili barem jedan bod.

- Fakat je da smo bili bolji. Vidjeli ste što sam i ja vidio, ali, negativan rezultat na kraju je nešto što raduje Mađarsku, a ne nas.

Mislim da nismo zaslužili izgubiti ovu utakmicu, ali kao neko ko poštuje rezultat i protivnika čestitam rivalu na pobjedi i na plasmanu na Evropsko prvenstvo. Nama ostaje da čekamo utorak i da rješavamo stvari - rekao je Stojković na konferenciji i dodao:

- Ideja je bila da krenemo sa četvoricom u zadnjoj liniji i sa petoricom u sredini. Nije to toliko loše izgledalo, osim grešaka. U drugom poluvremenu smo vratili formaciju, pojačan je napad do maksimuma, plod svega toga su igra i šanse.

Jednostavno, imate dane kada lopta neće u gol, zašto – nemam pojma. Možda smo malo proslavili i mađarskog golman, mogao bi da uplati loto, možda bi i tu imao sreće.

Inače, Srbija igra u utorak protiv selekcije Crne Gore u utakmici, koja bi vrlo vjerovatno mogla odlučiti drugog putnika iz grupe G na Euro 2024. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.