TRENING KAMP SARAJEVA

"Zmajevi" trenirali u Butmiru, selektor obavio poseban razgovor s jednim fudbalerom

Zmajevi će sutra otputovati u Luksemburg, gdje će u 18:30 sati biti održana press konferencija bh. tima, a u 19:00 će biti odrađen službeni trening

Sa današnjeg treninga - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+7
E. Ć.

14.11.2023

Fudbalski reprezentativci Bosne i Hercegovine odradili su danas u TK FK Sarajevo u Butmiru trening.

Selektor Savo Milošević sa svojim saradnicima imao je na raspolaganju sve pozvane igrače, osim Seada Kolašinca koji se zbog povrede još nije priključio ekipi i Ermedina Demirovića koji danas stiže u Sarajevo.

Zmajevi će sutra otputovati u Luksemburg, gdje će u 18:30 sati biti održana press konferencija bh. tima, a u 19:00 će biti odrađen službeni trening.

Milošević: Poseban razgovor s Tahirovićem. N/FS BiH

Inače, kao što se vidi na fotografijama koje je objavio N/FSBiH, selektor Milošević je obavio poseban razgovor s Benjaminom Tahirovićem.

Selektor je istakao nekoliko puta kako je Tahirović bitna figura u veznom redu, a ovo okupljanje za bh. veznjaka dolazi poslije teške utakmice za Ajaks.

Podsjetimo, Tahirović je protiv Almerea postigao prvi pogodak za Ajaks, ali je onda u nadoknadi skrivio penal iz kojeg je postignut gol za konačnih 2:2.

Bosna i Hercegovina gostuje Luksemburgu 16. novembra, a tri dana kasnije dočekuje Slovačku.

Na ovim susretima selektor Milošević neće moći računati na Edina Džeku, Miralema Pjanića, Ibrahima Šehića, Seada Kolašinca, Anela Ahmedhodžića i Adriana Leona Barišića.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.