TRAJE VIŠE OD GODINU DANA

Liverpulova zvijezda u paklu: "Seksom zaluđena obožavateljica ga izluđuje"

Čak su i članovi njegove porodice dobivali "bolesne i eksplicitne poruke" od nje

Trent Aleksander-Arnold. AP

N. H.

24.2.2024

Zvijezda Liverpula i engleske repreznetacije Trent Aleksander-Arnold (Alexander) zaposlio je nekoliko tjelohranitelja i privatnog detektiva, te je i promijenio broj jer ga već godinu dana uhodi jedna obožavateljica i uznemiruje mu porodicu.

Britanski "The Sun", nazvao ju je "seksom zaluđenom ženskom osobom", te dodao da mu je dolazile pred kuću, trening centar, čak i u njegove najdraže restorane. 

Tu se nije zaustavila, pa mu je slala eksplicitne sadržaje na telefon i kućnu adresu. Članovi njegove porodice dobivali su "bolesne poruke", navodi se. 

Aleksander-Arnoldu su zbog neželjene situacije savjetovali da poduzme niz sigurnosnih mjera, pa se on odlučio na unajmljivanje tjelohranitelja, privatnog detektiva, promjenu broja i ugradnju nadzornih kamera. 

U Liverpulu su svjesni situacije i "pružaju mu maksimalnu potporu". 

"The Sun" također navodi da taj pakao traje više od godinu dana. 

- Ta žena terorizira njega i njegovu porodicu, bombardira ih eksplicitnim porukama, stalno ga zove na telefon, šalje neželjena pisma i opscene materijale u njegov dom. Ovo je stvarno zabrinjavajuće za Trenta, koji čini sve što može da mu ne utječe na izvedbe na terenu - dodaju iz britanskog lista.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.