NEVJEROVATNO

Predsjednik La Lige otkrio da navija za Real: "Ovo govorim kao navijač Real Madrida"

Havijer Tebas je očigledno veliki obožavatelj madridskog velikana

Predsjednik La Lige - Tebas. AP

Di. R.

25.4.2024

Predsjednik La Lige Havijer Tebas (Javier) je u intervjuu za Expansion javno otkrio da je navijač Real Madrida.

Belingem i Vinicijus najbolji na svijetu

Tebas je u razgovoru sa medijima govorio o potencijalnom transferu Kilijana Mbapea (Kylian Mbappe) u Real Madrid pa je tom prilikom dao svoje mišljenje o tome, naglašavajući da je on navijač Reala.

- Prvo i osnovno, ovo govorim kao navijač Real Madrida. To je nevjerovatan transfer, Mbape je jedan od najboljih fudbalera na cijelom svijetu. Ne mogu reći da je najbolji, jer smatram da je Belingem (Bellingham) najbolji dok je iza njega njega Vinisijus (Vinicius) - govorio je Tebas.

Predsjednik La Lige je očigledno veliki obožavatelj madridskog velikana. U prilog tome ide i činjenica da su oba igrača koje je Tebas naveo kao najbolje na svijetu - članovi "Kraljevskog kluba".

Sretan što Mbape dolazi u Španiju

- On je jedan od najboljih fudbalera svijeta pa moramo biti sretni jer jedan takav igrač dolazi u našu ligu. Znam kako Real Madrid planira da se izbori s ovim potpisom uprkos zabrinutosti medija i nestrpljenju. Učinili su to u dobrom trenutku - izjavio je Tebas u intervjuu za Expansion.

Kilijan Mbape će sigurno napustiti redove PSG-a ovog ljeta kao slobodan igrač, i prema posljednjim informacijama trebao bi postati novi član Real Madrida.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.