MLADA REPREZENTATIVKA

Tragično preminula mlada hrvatska rukometašica u saobraćajnoj nesreći

S tugom u srcima i nevjericom, primili smo vijest o tragičnoj smrti naše rukometašice Maje Zorice, objavio je Hrvatski rukometni savez

Preminula rukometašica. ŽRK Split

N. H.

9.9.2023

Objavom na društvenim medijima Hrvatski rukometni savez je objavio kako je tragično stradala mlada reprezentativka, 18-godišnja Maja Zorica. Zorica je bila članica ŽARK Split.

- Ako nas tužne jutrom probude… S tugom u srcima i nevjericom, primili smo vijest o tragičnoj smrti naše rukometašice Maje Zorice, igračice ŽARK Splita. U mislima i molitvama smo s obitelji, saigračicama, prijateljima iz ŽARK Split i svima onima u čijim životima ostaje neizbrisiv trag i vječna uspomena na nasmijano lice naše sportašice. 

Iskrena sućut Hrvatskog rukometnog saveza i cijele rukometne obitelji. Počivala u miru – stoji u objavi saveza. 

Od Zorice se oprostio i njezin klub, ŽARK Split.

- Tužnim i slomljenim srcem javljamo da nas je naša igračica, Maja Zorica, nakon tragične nesreće napustila u 18. godini života. Ugasilo se srce našeg velikog borca. Suosjećamo s obitelji i šaljemo iskrenu sućut bližnjima. Njezin plemeniti i snažni duh, pun životne radosti i ljubavi, zauvijek će ostati u našim srcima, mislima i molitvama. Anđele naš, počivaj u miru – napisano je u objavi ŽARK Split. 

Prema dostupnim, no nepotvrđenim informacijama, Maja je bila jedna od sudionica saobraćajne nesreće koja se dogodila u Dicmu u kasnim noćnim satima. 

Ondje je 44-godišnjak, pod utjecajem alkohola, prešao u suprotnu traku te se zabio u automobil u kojem su se nalazile tri djevojke, prenosi Dnevnik.hr.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.