NAKLONILA MU SE EVROPA

Hrvat stao usred utrke i pomogao Slovencu koji je kolabirao

Hrvatski dugoprugaš je zaslužio nagradu za izvanrednu gestu korektnosti

Gest koji je zadivio svijet. Twitter

D. H.

28.10.2023

Samo nekoliko dana nakon što je dobio priznanje Evropskog atletskog saveza, hrvatskom dugoprugašu Dini Bošnjaku stigla je obavijest da je dobitnik nagrade Europskog fair play pokreta (EFFP) pod nazivom Duh fair playa. Za to priznanje nominirala ga je Slovenska olimpijska akademija, a prijedlog su podržali Hrvatski olimpijski odbor i Hrvatski fair play odbor.

Kako stoji u pozivnici Evropskog fair play pokreta, Dino Bošnjak je zaslužio nagradu za izvanrednu gestu korektnosti na ekipnom Europskom atletskom prvenstvu u Chorzowu (Poljska) te ga se poziva na uručenje nagrade 23. studenoga 2023. godine u Baku (Azerbajdžan).

Samo nekoliko dana nakon što je dobio priznanje Europskog atletskog saveza, hrvatskom dugoprugašu Dini Bošnjaku stigla je obavijest da je dobitnik nagrade Europskog fair play pokreta (EFFP) pod nazivom Duh fair playa. Za to priznanje nominirala ga je Slovenska olimpijska akademija, a prijedlog su podržali Hrvatski olimpijski odbor i Hrvatski fair play odbor.

Kako stoji u pozivnici Europskog fair play pokreta, Dino Bošnjak je zaslužio nagradu za izvanrednu gestu korektnosti na ekipnom Evropskom atletskom prvenstvu u Chorzowu (Poljska) te ga se poziva na uručenje nagrade 23. studenoga 2023. godine u Baku (Azerbajdžan).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.