TENISKI SPEKTAKL

Turnir u Banjoj Luci: Danas nastupa Vavrinka

Švicarac je favorit i sigurno će publika navijati za njega kako bi u drugoj rundi gledala prvi pravi derbi na Srpska openu

Sten Vavrinka u Banjoj Luci. Srpskainfo

E. T.

17.4.2023

Danas je drugi dan teniskog turnira u Banjoj Luci "Srpska Open 2023". I dok je prvi dan protekao u kvalifikacijskim mečevima, već danas slijede pravi mečevi. 

Talon Grikspur i Aleksej Popirin otvaraju program na Centralnom terenu (11:10 sati), a poslije će na teren Lik Van Aš i Sten Vavrinka. 

Švicarac je favorit i sigurno će publika navijati za njega kako bi u drugoj rundi gledala prvi pravi derbi na Srpska openu. Pobjednik ovog duela ide na Novaka Đokovića, a ukoliko to bude Švicarac  prisjetićemo se nekih epskih mečeva koje su njih dvojica odigrali dok je Vavrinka bio na vrhuncu i nerijetko uspijevao da pomrsi račune “Velikoj trojci“.

Poslije duela Francuza i Švicarca na programu je srpski okršaj Filip Krajinović – Dušan Lajović, piše Srpskainfo. 

Drugovi iz reprezentacije odlično se poznaju, druže van terena, ali je Krajinović podvukao da se to zaboravlja kada stanu sa suprotnih strana mreže.

Na ostala dva terena počinje glavni žrijeb u dublovima, a igraju se i finala kvalifikacija. Program na sva tri terena počinje u 11 sati.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.