Hrvatski navijači pjevali srbijanskoj sutkinji, a onda je ona napravila nešto sjajno

TENIS Nakon osvojenog drugog Dejvis kupa

Hrvatski navijači pjevali srbijanskoj sutkinji, a onda je ona napravila nešto sjajno Oduševljenje na tribinama

Srbijanska sutkinja Marijana Veljović preko noći je postala zvijezda, i to zahvaljujući brojnim hrvatskim navijačima koji su okupirali Lil u finalu Dejvis kupa. Dvoboj Marina Čilića i Lukasa Puja (Lucas Pouille), koji je Hrvatskoj donio drugi Dejvis kup u historiji, sudila je atraktivna Srbijanka Marijana Veljović, a hrvatski navijači u nekoliko navrata između gemova pjevali su joj stihove čuvenog hita Dubrovačkih trubadura: "Marijana, slatka mala Marijana, ja ću te čekati, dok ne svane dan. Marijana, slatka mala Marijana…"

Navijači su kroz cijeli meč vikali: "Marijana, javi se", no srbijanska sutkinja je ignorirala njihove povike. No, nakon meča dogodilo se pravo oduševljenje na tribinama.

Source: Hrvatski navijači slave u Francuskoj pjevaju srpskoj sutkinji Marijani by indexpromocija

Sutkinja Marijana je krenula prema svlačionici, na putu je naišla pokraj hrvatskih navijača koji su opet krenuli s pjesmom, a sutkinja im je ipak zapljeskala i pozdravila ih.

Osim jučerašnjeg meča koji je odlučio pobjednika, Veljović je sudila i meč Čilića i Conge (Tsonga) u petak, a hrvatski navijači su i tada pjevali jednoj od najboljih sutkinja svijeta.

Preuzmite aplikacije Dnevnog avaza za Android i iOS.

NA VRH