TENIS Nakon osvojenog drugog Dejvis kupa

Hrvatski navijači pjevali srbijanskoj sutkinji, a onda je ona napravila nešto sjajno

Oduševljenje na tribinama

Index.hr
26.11.2018 15:08

Lil: Hrvatski navijači pjevaju srbijanskoj sutkinji

Foto: Index.hr

Srbijanska sutkinja Marijana Veljović preko noći je postala zvijezda, i to zahvaljujući brojnim hrvatskim navijačima koji su okupirali Lil u finalu Dejvis kupa. Dvoboj Marina Čilića i Lukasa Puja (Lucas Pouille), koji je Hrvatskoj donio drugi Dejvis kup u historiji, sudila je atraktivna Srbijanka Marijana Veljović, a hrvatski navijači u nekoliko navrata između gemova pjevali su joj stihove čuvenog hita Dubrovačkih trubadura: "Marijana, slatka mala Marijana, ja ću te čekati, dok ne svane dan. Marijana, slatka mala Marijana…"

Navijači su kroz cijeli meč vikali: "Marijana, javi se", no srbijanska sutkinja je ignorirala njihove povike. No, nakon meča dogodilo se pravo oduševljenje na tribinama.

Sutkinja Marijana je krenula prema svlačionici, na putu je naišla pokraj hrvatskih navijača koji su opet krenuli s pjesmom, a sutkinja im je ipak zapljeskala i pozdravila ih.

Osim jučerašnjeg meča koji je odlučio pobjednika, Veljović je sudila i meč Čilića i Conge (Tsonga) u petak, a hrvatski navijači su i tada pjevali jednoj od najboljih sutkinja svijeta.

NA VRH