TENIS

Pijan igrao protiv Nadala i pobijedio!

Izašli smo noć prije i odlično smo se proveli, rekao je Kirios

Prije ulaska na teren znao sam da moram dobro igrati i biti vrlo agresivan. Arhiv

Avaz.ba

8.6.2020

Nik Kirios (Nick Kyrgios) fantastičan je teniser koji bi već vrlo vjerojatno, da nema ludu glavu, već osvojio "Grand Slam" turnir. Mediji ga obožavaju jer ih hrani "naslovima", a jedan takav lansirao je u razgovoru s američkim komičarem Eliotom (Elliot Loney). Naime, otkrio je jedan detalj, a koji je potvrdio i sam Eliot.

- Izašli smo noć prije i odlično smo se proveli. Prije ulaska na teren znao sam da moram dobro igrati i biti vrlo agresivan ako želim dobiti priliku protiv Rafe, kazao je Kirios, a Eliot je dodao kako je i sam bio na toj zabavi prije meča. 

- Ne samo što si dominirao protiv jednog od najboljih tenisera svijeta, nego si s nama pio cijelu noć. Ne znam kako si uspio odigrati meč na toj razini i u onakvom stanju, dodao je Eliot.

Pretpostavljamo da riječ o pobjedi 6:2, 7:5 u Sinsinatiju (četvrtfinale), a Australac ga je ukupno tri puta pobjeđivao u osam duela. Nije niti čudno da ga mediji vole, iako ponekad zna biti i nekorektan u izjavama (posebice prema Nadalu i Đokoviću), u svakom slučaju uz njega tenis nije dosadan, prenose SN.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.