LEGENDE

Savićević brani Đokovića

Uvijek se javljaju oni isti, Kejros, Kiros, neki... Nemam pojma., kaže predsjednik FSCG

Savićević: Otišlo je kako je otišlo, vjerovatno nije bilo sve spremno za tu manifestaciju. Arhiv

Avaz Sport

9.9.2020

Legendarni fudbaler Dejan Savićević, koji je trenutno predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore, stao je u zaštitu Novaka Đokovića, nakon diskvalifikacije sa US Opena.

- Uvijek se javljaju oni isti, Kejros, Kiros, neki... Nemam pojma. Što pljuje Đokovića. Neki bezvezni igrač što ga non stop proziva, šta god uradi Đoković, ne valja, kazao je Savićević prilikom gostovanja u podkastu "Sport Light" te dodao:

- I onaj Vilander, koji je bio dobar igrač, sad je komentator, pa odjednom počne da ga hvali, pa ti nije jasno o čemu se radi.


Savićević se osvrnuo i na "Adrija tur", na kome se pojavila koronavirus zbog čega je Đoković bio pod "paljbom" javnosti, poručivši da je Srbijanac možda "potcijenio situaciju, uključivši i ljude koji su mu davali informacije". 

- Otišlo je kako je otišlo, vjerovatno nije bilo sve spremno za tu manifestaciju. Ali da neko kritikuje Đokovića poslije svega što je uradio, za Srbiju i srbijanski sport... Kako on reprezentuje srpski sport, to je za svako poštovanje, zaključio je Savićević.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.