TRANSFERI

Engleski mediji: Čelzi želi dovesti Ivana Perišića

Inter je spreman saslušati ponude za hrvatskog reprezentativca, s obzirom da još samo u ovom prijelaznom roku mogu zaraditi od njega

Perišić: Blizu dolaska na Stamford Bridžu. Twitter

I. Ćosić

16.1.2022

Nakon teške ozljede Bena Čilvela (Chillwel), Čelzi je na prethodnim utakmicama imao velikih problema na lijevoj strani. Ali, izgleda da su "Plavci" našli potencijalno pojačanje u zimskom prijelaznom roku. 

Trenutno, Tomas Tuhel (Thomas Tuchel) se može osloniti samo na usluge Alonsa, koji ove sezone nije zadovoljio njemačkog stručnjaka, pa se Čelzi već u januaru okrenuo dovođenju povjerenog pojačanja. 

Engleski mediji prenose da bi aktuelnog prvaka Evrope mogao pojačati Ivan Perišić i tako riješiti glavni problem u redovima Tomasa Tuhela. Perišić ima ugovor s Interom do kraja sezone i čini se da ga ne namjerava produžiti.

Inter je spreman saslušati ponude za hrvatskog reprezentativca, s obzirom da još samo u ovom prijelaznom roku mogu zaraditi od njega.

Perišić je ove sezone jedan od najstandarnijih igrača Intera. Odigrao je 25 utakmica u svim natjecanjima i postigao četiri gola uz dvije asistencije.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.