PROJEKTI

„Avaz“ pokrenuo servis na engleskom jeziku

Na portalu “Avaz.ba” tačne, informativne i važne informacije iz zemlje, ali i svijeta sada se mogu naći i na engleskom jeziku

Našim čitaocima nudimo aktuelne i provjerene informacije. Printscreen

Piše: H.J.I.

8.12.2020

Medijska kuća “Avaz” uspješno je pokrenula još jedan značajan projekt, servis na engleskom jeziku, namijenjen širokoj populaciji. Na portalu “Avaz.ba” tačne, aktuelne i provjerene informacije iz naše zemlje, ali i svijeta sada se mogu naći i prevedene na engleski jezik.


Pozitivne reakcije

Prve reakcije čitalaca izuzetno su pozitivne, a ovaj, najnoviji projekt naše kuće i dalje će biti razvijan.

“Avaz“ je ovim još jednom pokazao zašto se nalazi na liderskoj poziciji na bh., ali i regionalnom medijskom tržištu.

U sklopu novog projekta čitaocima našeg portala svakodnevno prvi u našoj zemlji donosimo važne informacije iz svijeta politike, sporta, šoubiza, kao i aktuelne informacije o pandemiji koronavirusa te brojne zanimljivosti.


Najbolji tekstovi

Također, i najbolji tekstovi iz najtiražnijih i najutjecajnijih bh. dnevnih novina “Dnevni avaz” svakodnevno su dostupni svima na engleskom jeziku.

Pratite i dalje portal „Avaza“ i među prvima imajte najvažnije informacije! 

“Avaz Weekly” iz 1997. godine

“Dnevni avaz” prve su bh. dnevne novine koje su imale izdanje na engleskom jeziku “Avaz Weekly”. Printano izdanje štampano je 1997. godine, a donosilo je sedmični pregled najvažnijih i najinteresantnijih informacija iz naše zemlje. To je jedan od najznačajnijih projekata naše medijske kuće.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.