SEMBERIJA

Obećanje gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića: Bit će asfaltirane sve gradske ulice

Nemanja Đaković, direktor “Bijeljina puta”, izjavio je da ovo preduzeće zapošljava 175 radnika te da, uprkos teškoćama izazvanim pandemijom koronavirusa, nije smanjivalo broj zaposlenih

Piše: Lj. Ljubojević

1.5.2021

Petrović u posjeti "Bijeljina putu". AVAZ

Neprihvatljivo je da još imamo neasfaltiranih gradskih ulica na kilometar ili dva od centra grada, izjavio je gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović prilikom posjete preduzeću “Bijeljina put”, gdje je razgovarao o unapređenju saradnje s ovim preduzećem na poslovima izgradnje i održavanja putne infrastrukture.


175 radnika

- Planiramo da asfaltiramo sve gradske ulice, a jedno od preduzeća na koje računamo prilikom izvođenja tih radova je i “Bijeljina put” - izjavio je Petrović.

Nemanja Đaković, direktor “Bijeljina puta”, izjavio je da ovo preduzeće zapošljava 175 radnika te da, uprkos teškoćama izazvanim pandemijom koronavirusa, nije smanjivalo broj zaposlenih.



Održava gotovo 750 kilometara putne mreže

Ovo preduzeće na teritoriji Bijeljine i Distrikta Brčko te općina Pelagićevo, Ugljevik i Lopare održava gotovo 750 kilometara putne mreže u zimskim i ljetnim uvjetima.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.