10. DECEMBAR

U hotelu Radon Plaza u nedjelju će se održati događaj "Tajne ljepote"

Program pod vodstvom će početi u 12 sati i trajat će sve do 17 sati

Događaj u Radon Plazi. Zina Wedding & Event Manager

Avaz.ba

9.12.2023

U hotelu Radon Plaza u Sarajevu u nedjelju, 10. decembra, održat će se događaj "Tajne ljepote".

Program pod vodstvom "Zina Wedding & Event Manager" počet će u 12 sati i trajat će sve do 17 sati. 

Bit će podijeljen na dva dijela. Prvi dio se tiče vjenčanja i svega u vezi njih, a drugi dio je dječiji program. 

Ulaz na ovaj događaj je slobodan, a za sve posjetitelje pripremljeno je preko 250 nagrada, poklon bonova, vaučera sa popustima i još mnogo toga. 

Program. Zina Wedding & Event Manager

Općepoznato je da sezona vjenčanja počinje već u maju mjesecu, ali njihova priprema je započeta puno ranije. U Bosni i Hercegovini mladenci se sve češće odlučuju angažovati organizatore vjenčanja jer im oni istinski trebaju. Novi organizator je u gradu – Zina Wedding & Event Manager, a već "se nešto dobro kuha".

Brend „Happily Ever After“ se bavi kompletnom organizacijom i koordinacijom evenata pod vodstvom - Zina Wedding & Event Manager. Bilo da želite organizovati prosidbu, proslavu zaruka, djevojačku večer, vjenčanje, gender reveal, dječiju proslavu, rođendan, promociju ili korporativnu zabavu, na pravoj ste adresi !

Organizacija vjenčanja je jedan složen proces. Svaka stavka, bilo da se radi o pozivnicama, dekoraciji stola mladenaca, kićenju svatova ili odabira muzike, je izuzetno važna. Ako na organizaciju gledamo kao na lanac, svaki segment je karika koja mora biti čvrsta da bi realizacija dobrog eventa bila besprijekorna!

Moji stručni saradnici su moje snažne karike i mi radimo bez greške. Međusobno poštovanje, uvažavanje i profesionalnost je ono što njegujemo u međusobnom odnosu ali i odnosu prema klijentima. Okružila sam se vrlo sposobnim ljudima koji su uvijek spremni na akciju, pa čak vjenčanja čiji rok za organizaciju je dosta kratak, se urade perfektno; kaže Zina.

Iako je mlad brend na bh. tržištu, već organizuju veliki event „Tajne ljepote“ u hotelu Radon Plaza 10.12.2023. godine.

O čemu se tačno radi ?

Prije svega, zahvaljujem se na interesovanju i prostoru Vaše medijske kuće. Oduševljava me sva podrška i pozitivna energija ljudi sa kojima svakodnevno sarađujem, a taj krug se doslovno svakim danom sve više i više širi.

Event „Tajne ljepote“ će se održati 10.12.2023.godine sa početkom u 12h. Ulaz je slobodan i svi ste dobrodošli. Trajat će do 17h i garantujem odličan provod. Ja sam glavni i odgovorni organizator i koordinator eventa, a pored toga i voditelj programa.

Okupljam 30ak bh. izlagača, predstavnika svojih biznisa. Svaki biznis je karika u lancu besprijekorne organizacije eventa pod mojim rukovodstvom. Cilj je samopromocija i upoznavanje klijenata sa bogatstvom naših ponuda.

Da li nam možete reći ko su sponzori eventa“Tajne ljepote“ ?

Imamo samo jednog sponzora i on je zlatan! Radi se o hotelu Radon Plaza koji je odmah prihvatio saradnju i maksimalno podržao moju zamisao za samopromocijom malih biznisa. Već nakon prvog sastanka smo zaključili posao i krenuli u planiranje eventa. Sve što sam predložila je podržano i beskrajno im mogu biti zahvalna na tome.

Kao odličan završetak 2023. godine, a opet početak planiranja vjenčanja za 2024.godinu, pripremili smo primamljive i bogate pakete. Tako da, dragi mladenci, ako razmišljate gdje proslaviti početak zajedničkog života, definitivno trebate doći. Odogovorit ću Vam na to pitanje i na mnoga koja još uvijek niste stigli postaviti.

Šta se sve može pogledati na eventu?

Program je podijeljen na dva dijela. Prvi dio se tiče vjenčanja i svega u vezi njih, a drugi dio je „dječiji program“.

U prvom dijelu programa posjetitelji će imati priliku pogledati vjenčanice, gledati live šminkanje "Bridal look" i pravljenje "Svečane frizure". Modeli će se prošetati po pisti da vidite finalni izgled renomiranih stručnjaka koji će sve vrijeme govoriti o važnim detaljima na koje mladenke obavezno trebaju da obrate pažnju. Npr. govornik će da govori na temu: „Da li Vi nosite frizuru ili ona Vas ?“ i objasni koju svečanu frizuru odabrati ovisno od oblika lica, građe tijela i haljine/vjenčanice koja će se nositi. Također će skrenuti pažnju na to kako "nositi" frizuru i maksimalno je istaknuti, kako uživo tako i na fotošutingu sa mladoženjom.

Ovo je samo jedna od mnogo interesantnih tema koje ćemo preći zajedno sa publikom jer ćemo istu itekako ohrabrivati da postavlja pitanja.

Bit će izloženo čak 6 različitih fotokutaka gdje će se svi posjetitelji moći slikati!

Drugi dio programa je tzv. "Dječiji dio" gdje će mališani moći uživati u mini predstavi popularnog animatora i mađioničara koji ranije nije bio viđen u Sarajevu! Djeca će se imati priliku družiti sa maskotama, njihova lica će bojiti facepainting artisti, a u Minis radionici će moći naučiti kako napraviti prekrasne krofnice.

Nismo zaboravili naše divne buduće mame! Imamo i za vas poseban dio programa! Radi se o PANEL POGRAMU na temu: "zgode i nezgode trudnoće" tako da drage naše trudnice, dobro nam došle!

Imamo iznenađenje ! Ali to Vam stvarno ne mogu otkriti. Morat ćete doći pa vidjeti o čemu se radi, ali će sviju sasvim sigurno oboriti s nogu!

Da li ste spremili neke nagrade za posjetitelje ?

Naravno !

Na kraju eventa ćemo na "Tomboli" izvlačiti sretne dobitnike nagradne igre.

Hotel Radon Plaza, saradnici i ja smo za sve posjetitelje pripremili preko 250 nagrada, poklon bonova, vaučera sa popustima i još mnogo toga !

Sigurno će vam se svidjeti!

Za kraj, želite li nešto poručiti našim čitateljima ?

Dođite da jednu decembarsku nedjelju zajedno provedemo, obradujemo se poklonima i odlično se zabavimo uz super program, dobru muziku, još bolju klopu i jedva čekamo ponovno druženje nekim drugim sretnim povodom!

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.