ŠIRENJE PONUDE

U hotelu Radon Plaza otvorena moderna kuglana

Uz izazovno kuglanje, uzbudljiv beer pong i raznovrsnu ponudu hrane, hotel Radon Plaza postaje destinacija koja pruža potpuno iskustvo zabave

Otvaranje kuglane - Avaz
Otvaranje kuglane - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+13

23.2.2024

U prestižnom hotelu Radon Plaza večeras je upriličeno otvaranje kuglane što predstavlja još jedan značajan korak prema pružanju nezaboravnog iskustva gostima kao i korporativnim partnerima za organizaciju teambuilding događanja i različitih korporativnih zabava.

Osim uzbudljivog kuglanja uvodi se i popularna igra “beer pong” koja uz vrhunsko kuglanje, donosi dozu takmičarskog duha i zabave. Gosti će imati priliku testirati svoje vještine i uživati u opuštenoj atmosferi s prijateljima. Ova igra je savršen dodatak prostoru, pružajući dodatnu dinamiku i raznolikost iskustva.

Pored inovacija hotel Radon Plaza želi zadovoljiti gurmanske želje gostiju pa ponuda hrane obuhvaća ukusne pizze, sočne kobasice te hrskave pileće nagetse.

Četiri moderne staze

Kuglana u Hotelu Radon Plaza nije samo prostor za sportsku zabavu, već mjesto gdje se susreću entuzijasti i ljubitelji kuglanja. Sa četiri moderne staze i vrhunskom opremom, gosti će doživjeti vrhunski doživljaj kuglanja u ugodnom okruženju hotela.

Ova investicija ima za cilj obogatiti ponudu hotela, pružajući gostima hotela Radon Plaza dodatne opcije za rekreaciju i druženje.

Hotel se raduje saradnji s korporativnim partnerima i drugim organizacijama, te su spremni prilagoditi se njihovim specifičnim zahtjevima, kako bi osigurali uspješno i nezaboravno korporativno iskustvo.

Raznovrsna ponuda hrane

Od danas kuglana će biti otvorena za sve posjetioce, bez obzira na iskustvo u kuglanju.

Uz izazovno kuglanje, uzbudljiv beer pong i raznovrsnu ponudu hrane, hotel Radon Plaza postaje destinacija koja pruža potpuno iskustvo zabave i uživanja.

Radno vrijeme kuglane je:

- Srijeda – petak od 16:00 sati do 00:00 sati

- Subota – nedjelja od 12:00 sati do 00:00 sati

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.