SA LICA MJESTA

"Prvomajski uranak" u organizaciji Alfa TV na Stojčevcu: Veselje uz besplatne ćevape i piće

Sva hrana i piće koji se ne iskoriste danas bit će donirani u Narodnu kuhinju Stari Grad i Dom za djecu bez roditeljskog staranja Bjelave

Ugodno sruženje na Stojčevcu - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+9

27.4.2024

Na popularnom izletištu Stojčevac u Sarajevu, u toku je "prvomajski uranak” humanitarni događaj u organizaciji Alfa TV. Na samom početku prisutnima se obratio kolektiv Alfa TV kao i premijer Kantona Sarajevo Nihad Uk. Dogadjaj je podržao i državni parlamentarac Saša Magazinović.

Nakon kratkih obraćanja, pet takmičara je odmjerilo snage i otkrilo svoju "tajnu dobrog ćevapa". Njihovo umjeće u pravljenju ćevapa ocjenjivali su sarajevski kuhar Hamid Kurjaković, predstavnica Amko komerca Minela Turbo i Neno Svjetlanović, poznatiji kao Neno Cooks.


Prvo mjesto je osvojila Berina Paraganlija Krcić - roštilj i poklon bon u vrijednosti od 150KM. Nakon toga je počeo zabavno-muzički dio a za mikrofon su prvi stali Eldin Zoronjić i Hazim Mehmedić. Uskoro će im se pridružiti i Almin Selimović, Adna Svraka, Armin Čohodar i Emrah Emšo.

Sva hrana i piće koji se ne iskoriste danas bit će donirani u Narodnu kuhinju Stari Grad i Dom za djecu bez roditeljskog staranja Bjelave.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.