CRNA GORA

Spriječeno krijumčarenje 72 kilograma skanka iz Albanije

Uhapšen 53-godišnjak u čijem Passatu je pronađena droga

Droga zaplijenjena na granici. MUP Crne Gore

B. C.

21.5.2023

Crnogorska granična policija spriječila je krijumčarenje oko 72 kilograma marihuane iz Albanije u Crnu Goru i uhapsila 53-godišnjeg muškarca iz Podgorice, koji je upravljao automobilom u kojem je droga pronađena, saopćeno je iz Uprave policije. 

Automobil Passat, kojim je upravljao muškarac čiji su inicijali E.O. iz Podgorice, zaustavljen je sinoć oko 21:30 sati u rejonu kanjona rijeke Cijevne, u mjestu Hadžaj.

Pregledom vozila, pripadnici granične policija su pronašli tri veća džaka sa oko 72 kilograma marihuane, koja je bila u pvc pakovanjima.

Vozač automobila je uhapšen po nalogu tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Droga zaplijenjena u Podgorici. MUP Crne Gore

Podgorička policija uhapsila je lice čiji su inicijali V.O. (37) iz Bijelog Polja kod koga je u vozilu Opel Astra pronađeno 8,8 kilograma marihuane.

Droga, upakovana u osam plastičnih pakovanja, pronađena je prilikom kontrole ovog vozila bjelopoljske registracije u Bulevaru Vilija Branta, a u njemu se nalazilo još jedno lice.

O događaju je obaviješten državni tužilc u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se V.O. uhapsi zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.