UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE

Žena bila na koncertu Guns N' Rosesa pa zadobila modrice na licu: Pjevač je pogodio mikrofonom

Da mi je glava bila okrenuta i da me udario u sljepoočnicu, mogao me čak i ubiti, kazala je Hov

Pjevač tokom bacanja mikrofona. PRINTSCREEN / FB

A. O.

3.12.2022

Modrice ispod očiju i na nosu dobila je žena iz Adelaidea u Australiji nakon što je navodno pogodio mikrofon koji je bacio pjevač benda Guns N' Rosesa Aksl Roz (Axl Rose).

Rebeka Hov (Rebecca Howe) je dobila dvije ljubičaste modrice i ogrebotine na nosu nakon incidenta koji se dogodio u Adelaideu u utorak navečer, prenosi Adelaide Advertiser. 


Roz je bacio mikrofon u publiku nakon posljednje pjesme benda, Paradise City. Međutim pogodio je Hov u lice i raskrvario joj nos.

- Bila sam u Diamond Standing dijelu, tako da nije čak ni bilo na početku, a bila je to posljednja pjesma Paradise City. Naklonio se, a onda je bacio mikrofon u gomilu, i on je udario ravno u moj nos - rekla je Hov.

Dok je drugi fan uhvatio mikrofon, Rebeka je ostala hiperventilirana i u stanju šoka. 

Premda joj je policajac koji nije bio na dužnosti pomogao da se odmakne od gomile, Hov kaže da je incident mogao biti smrtonosan.


Žena zadobila modrice. PRINTSCREEN / TIKTOK

- Šta da je pogodio nekoliko centimetara udesno ili ulijevo? Mogla sam izgubiti oko. Šta da me udario u usta i slomio zube? Da mi je glava bila okrenuta i da me udario u sljepoočnicu, mogao me čak i ubiti - kazala je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.