CRNA GORA

Niko nije uhapšen zbog prijetnji porodici crnogorskog trenera: Policija tvrdi da je prijetilo dijete, supruga se ne slaže

Prijetnje su uslijedile nakon prvenstvene utakmice Budućnost - Sutjeska odigrane za vikend

Brnović: Podnio prijavu. FSCG

N. H.

4.5.2024

Niko nije uhapšen zbog zastrašujućih prijetnji koje je prekjučer dobila supruga trenera Fudbalskog kluba Budućnost Ivana Brnovića jer je policija utvrdila da ih je uputila maloljetna, krivično neodgovorna osoba, iako ona tvrdi da joj je muškarac, tokom telefonskog razgovora, grubim glasom tražio 20 hiljada eura otkupa za njenu maloljetnu kćerku, pišu crnogorske "Vijesti".

Prijetnje su uslijedile nakon prvenstvene utakmice Budućnost - Sutjeska odigrane za vikend, a M. B. je u prijavi navela da je 2. maja dobila poziv sa zaštićenog broja i da joj je muška osoba, grubim glasom, saopštila da joj je otela maloljetnu kćerku i da traži 20 hiljada eura, “inače će je baciti u potok”.

- Pitala sam ga kako se zove i odakle mu pravo da me zove, a ovo lice je prekinulo vezu te je razgovor trajao 28 sekundi. Nakon završetka razgovora, osjetila sam strah za svoj i život svoje djece jer mi je prijećeno otmicom maloljetne kćerke, koju sam odmah pozvala telefonom i koja je bila kući, pa mi je nakon toga bilo lakše, poslije čega sam se uputila u policiju da cijeli dođaj prijavim - navodi se u prijavi u koju su “Vijesti” imale uvid.

Događaj je uslijedio nakon niza prijetnji koje su trener Ivan Brnović, članovi njegovog stručnog štaba, ali i fudbaleri podgoričkog tima, dobili od pripadnika navijačke grupe “varvari” nakon utakmice sa Sutjeskom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.