POZNATI BOKSER

Majk Tajson otkrio šta se desilo Džejmi Foksu: "Imao je moždani udar"

Foks se trenutno nalazi u rehabilitacijskom centru

Majk Tajson. Twitter

N. A.

24.5.2023

Legendarni bokser Majk Tajson (Mike Tyson) otkrio je zabrinjavajuće novosti o prijatelju, slavnom holivudskom glumcu Džejmi Foksu (Jamie Fox). Tajson tvrdi da je Foks pretrpio moždani udar i da se ne osjeća dobro.

- Ne osjeća se dobro, kažu da je imao moždani udar. Ne znam tačno šta mu se dogodilo - izjavio je Tajson, prenosi "The Sun". Foks se trenutno nalazi u rehabilitacijskom centru.

Iako se još ne zna tačno šta se dogodilo slavnom glumcu i zašto se nalazi tamo, poznato je da se ova ustanova specijalizirala za oporavak nakon moždanog udara, rehabilitaciju nakon traumatskih povreda mozga, rehabilitaciju nakon povreda kičme i rehabilitaciju od raka.

Osobe povezane s Džemijem, osim Tajsona, kažu da se on "dobro oporavlja". Njegova porodica djelovala je dobro raspoloženo tokom vikenda, a također postoje znakovi da je Foks pri svijesti. 

- Novosti iz moje porodice. Tužno je vidjeti kako su mediji poludjeli. Moj otac je napustio bolnicu prije nekoliko sedmica, oporavljen. U stvari, jučer je igrao pickleball! Sljedeće sedmice objavit ćemo uzbudljivu poslovnu vijest - napisala je Korin Foks (Corrine), kćerka Džejmija.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.